1 Kasım 2012 Perşembe

BİLİNÇALTI KULLANMA KILAVUZU 52; MEDYUM BEYİN(Geleceğinizi öğrenmeye hazır mısınız?)

Geleceğinizi öğrenmeye hazır mısınız? Önce kağıt ve kalemimizi hazırlayalım. Kağıda bir medyumla karşılaşsanız sormak istediğiniz 3 soruyu (Olabildiğince açık) evet/hayır cevabı alabileceğiniz şekilde yazın.
Örnek;
1-Evlenebilecek miyim?
2-Çocuğum olacak mı?
3-Müdür olabilecek miyim?


ÖNEMLİ: Okuduğunuz şeyleri yaparak sonraki bölüme geçin.


Şimdi gözlerinizi kapatarak aklınıza ilk gelen nesneyi, yeri v.b detaylı bir şekilde hayal edin ve  yazın. Bunlar size ne hissettiriyor? Mutluluk, üzüntü, huzur v.b hepsini yazın.

Yazmanız bittiyse simdi kafanızı kaldırarak bir noktaya bakın(Her hangi bir yere, her hangi bir şeye) ne görüyorsunuz? Gördüğünüz şeyi tüm detaylarıyla kağıda yazın. Ne olduğunu, büyüklüğünü, en önemlisi size
neler hissettirdiğini, aklınıza  ilk gelen şeyleri kağıda geçirin.

Şimdi de elmaları düşünerek kağıda elmalarla ilgili bir hikaye hayal edin ve  yazın. Elmalar nasıl büyük mü, parlak mı, ne renk? İki elma hayal ederek hangisinin büyük olduğuna  bakın, birinci elma mı büyük ikinci elma mı? Kağıda yazın.



Medyuma sorduğunuz birinci sorunuza biliçaltınızın verdiği cevap; (Olacak olan anlamında değil, bilinçaltınızın inandığı.)gözlerinizi kapattığınızda gördükleriniz ve hissettikleriniz. İyi şeyler hissediyorsanız cevap olumlu, hissettikleriniz kötüyse bilinçaltınızın cevabı  olumsuz.

İkinci sorunuzun cevabı bir noktaya bakarak yazdıklarınız.

Üçüncü sorunun cevabıysa elma hikayenizin size hissettirdikleri ve elmalardan hangisinin büyük olduğu. İkinci elma büyükse cevap olumlu, elmalar aynıysa bilinçaltınız kararsız.

Burada yazılanlar gelecek değil, bilinçaltımızın bu sorulara yorumu. Bilinçaltı çaktırmadan bizi idare ettiğinden olumsuz cevaplarla ilgili bilinçaltınıza olumlu veriler ve inanç yükleyebilir, tahminlerini değiştirebilirsiniz. Nasıl mı? Bir başka blogda...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder