9 Ocak 2013 Çarşamba

BİRİNCİ KADIN, İKİNCİ KADIN VE ADAMa DAİR (+18 )

 Her kadının rüyasıdır; sadık, zengin, yakışıklı, romantik, zeki ve güçlü bir erkek. Zaman geçtikçe kriterler, masallarda rastlanan prens kategorisinden,  Notre Dame'ın Kamburu zangoç seviyesine (Neredeyse:)) iner. Erkeklerde  ise bunun tam tersidir.(Parası  varsa.)

Erkekler aldatır; kadınlar görmezden gelir, kadınlar aldatır; erkekler görmez. Baba hem cinsinin düşüncelerini bildiğinden kızını penis gözlü erkeklerden korumaya çalışır. Anne ise  kadının fettanlığını bildiğinden olsa gerek,  gelinini yer bitirir.

Erkekler sorunludur; çünkü bebeklikten beri beraber olduğu annesinin belli bir yaştan sonra yanında durup, kopyalayamaz, mesela makyaj yaparsa annesi onu dışlamaya başlar,  kız çocukları ise bu  öğrenme sürecine dışlanmadan devam eder. Erkeğin öküzleşme sürecinin en önemli travması budur.

Erkek geçmişten gelen avcı kimliğiyle daha rekabetçiyken, kadınlar toplayıcılık genleri sebebiyle alışverişe bayılırlar. Saatler süren alışverişten zevk alan kadın tipi 500 bin yıllık gen aktarımının sonunda oluşmuştur, hiç uğraşmayın, değiştiremezsiniz.

40 yaş bunalımı erkekler için büyük bir hakikattir. Yaşlanan bir erkeğin hala genç erkeklerden dişileri alabiliyor olması, onun için çok önemlidir.(Avcılık, rekabet)  Fiziksel gücü azalan ama maddi gücü artmış olan erkeğin parayı çekici bulan genç kızlarla beraber olabilmesi durumu ise başka bir gerçekliktir. 40 yaşın üstünde ki hanımlar, yaşıtınız erkekler bunalımda olduğu için sizinle ya genç erkekler ilgilenecektir ya da  yaşça büyük erkekler.

Makyaj malzemelerinizi düşünün onlar ne işe yarar? Makyaj orgazm taklidi içindir. Kadın orgazm olduğunda dudakları, yanakları kızarır gözleri, cildi parlar:) Erkekler için bu görünüm son derece çekicidir.

Erkekler için bir numaralı çekim unsuru sex, kadınlar içinse  paradır. Erkekler biyolojik olarak daha çok(2.5 kat) sevişmek istediklerinden aldatırlar.(Yazık başka nedeni yok bak, biyolojikmiş:))

Erkekler kadınlar gibi evlenmek istemez baskı veya kaybetme korkusu nedeniyle daha çok evlenirler. Demek ki kadının fingirdeklik seviyesi arttıkça evlenebilme olasılığı da artar. Hiç birimizin kakasında boncuk olmadığına göre bir takım taktikler ilişkide işe yarar ''Kaçan kazanır.''

Hem zengin hem de yakışıklı bir erkek flört ettiği 3 kadından birini seçerek evlenmek istemiş. Seçmek için de her birine 10 bin dolar vererek ne yapacaklarını gördükten sonra karar vermek istemiş.Süre sonunda;
Birinci kadın; ''Karınları doysun diye paramızı yoksullara harcadım.''demiş.
İkinci kadın; ''Sana hep güzel görünmek için kıyafetler aldım.'' demiş.
Üçüncü kadın; ''Geleceğimiz için emeklilik poliçesi yaptırdım.'' demiş.
Tüm bu cevaplara göre bizim erkek, evlenmek için hangi kadını seçmiş?

  1. Tabiki Göğüsleri büyük olanı:)


Hikayelerimizde genelde birinci kadın, ikinci kadın ve adam vardır. Atlanan en önemli şey; ikinci adam hatta bazen üçücü adamın varlığıdır. İkinci adam ikinci kadınla gizilden beraber olan adamdır. En şanslı olanda odur. Diğer tüm kahramanlar karmaşa ve beklentiler içindeyken, o sadece keyif adamı olarak hayatını sürdürür. Üçüncü adam, zaman zaman birinci aldatılan zavallı(!) kadının psikolojik tedavisini yapan adamdır.

Kadınların duygusal zekası erkeklerden yüksektir, kadınlar için romantizm arada sırada hava su kadar ihtiyaç iken erkekler için cinsellikte hedefe giden yoldur.

Erkekler için ön sevişme gereksizdir, eğer ön sevişmeden kasıt sadece kadının erkekle ilgilenmesiyse tabi ki gereklidir:)

Kadınlar erkeklerden  büyük uzuv, uzun boşalma süresi ve sürekli ilgi ister düşüncesi büyük bir yalandan ibarettir kendimden biliyorum:)

Erkek için iyi ve doyurucu sex evlenmeden öncedir, evlendikten sonra olacaklarlarla ilgili kadın vaadleri külliyen yalandır. Sadece evlenince karınızda keşfedeceğiniz regl dönemleri ve baş, kirpik dibi  ağrılarının sebebi tıbben çözülememiştir.:)

Siz yukarıda ki yazıyı  yazana katılıyor musunuz?:)
Alıntı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder